Beauty Management - afslanken met melkchocolade chunk van Powerslim

We hebben ze allemaal wel een keer gegeten, de beroemde candybars zoals een Twix, Kitkat, Mars of Snickers. En word jij daar ook zo blij van? Dan heb ik echt super goed nieuws voor je! Onze diëtisten zijn lang bezig geweest met het ontwikkelen van een heerlijk candybar, waardoor jij die Snickers, Mars of Twix echt niet meer hoeft te missen!

De Melk Chocolade Chunck is een heerlijke snack die bestaat uit laagjes krokante wafel en super zachte chocoladecreme, omhuld door een dikke laag melkchocolade. De candybar lijkt op de Kitkat, maar dan veel lekkerder en met veel minder koolhydraten. Daar worden onze vetcellen niet zo blij van, maar wij wel!

Hieronder vind je verschillen:

 

KitKat             Melk Chocolade Chunck
Koolhydraten     30,0 gr 5,8 gr
Eiwitten 3,12 gr 14,0 gr

 

Onze candybar,  Melk Chocolade Chunck, bevat dus veel MINDER koolhydraten en veel MEER eiwitten!

 

Omdat afslanken en op gewicht blijven ook lekker mag zijn, speciaal voor jou een verantwoord tussendoortje. Nu heerlijk en onbezorgd genieten van een moment voor jezelf met deze overheerlijke candybar.

Wil je weten hoe je kan afslanken en tegelijk lekker kan blijven eten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek