KALENDER

April 2019
M T W T F S S
« Feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Me Line – De enige oplossing tegen hyperpigmentatie

Wanneer je last hebt van pigmentvlekken kan dat heel vervelend zijn. Hyperpigmentatie is een van de lastigst te behandelen aandoeningen. Niet alleen doordat er zoveel verschillende soorten zijn, maar ook doordat het aan de oppervlakte én in de diepere huidlagen voorkomt.

Hyperpigmentatie ontstaat door een overproductie van melanine. Dit heeft diverse lichamelijke oorzaken – waaronder soms hormonale factoren – die kunnen zorgen voor pigmentverschuivingen. De zon is tevens een grote trigger. Hyperpigmentatie is ongeacht een blanke of donkere huid een hardnekkig probleem.

Maar er is iets aan te doen. MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft.

Wanneer je aan je pigment wilt werken is MeLine dè oplossing. Na twee behandelingen zie je vaak al een groot verschil of is het pigment zelfs al helemaal weg. We geven in principe minimaal drie behandelingen. Daarna kijken we of er meer nodig is, maar meestal is dat niet het geval.

Naast de behandelingen in de salon, is het belangrijk tijdens de kuurperiode van de drie behandelingen de juiste producten thuis te gebruiken. De specifieke producten van MeLine voor thuisgebruik werken in synergie met de behandelingen en versterken en versnellen het resultaat. Voor een goed resultaat zijn ze een verplicht onderdeel van het behandelconcept.

 

 

 

VOOR-NA MeLine VOOR-NA MeLine 2 IVW VOOR-NA_SPOT_MAN

Wil je meer informatie, een intake gesprek of een afspraak maken en meld je dan aan:

.