KALENDER

August 2019
M T W T F S S
« May    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

MAKE THE SWITCH

IN SLECHTS 10 DAGEN MEER ENERGIE EN MINDER KILO’S

Sportvasten werkt!

De 10-daagse sportvasten kuur activeert en traint je lichaam om vet te verbranden en te vitaliseren.

Gemiddeld afslankresultaat: vrouwen 2 tot 4 kilo en mannen 4 tot 6 kilo.

En het mooie is: 90% van het verloren gewicht bestaat uit vetweefsel.

 

Voor minder kilo’s, meer energie en een betere conditie.

SHOP hier je sportvasten producten

keep-the-switch-mini-kuur
slide

DE SPORTVASTEN METHODE

Sportvasten is een unieke en krachtige methode gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Deze ‘metabole switch’ wordt bereikt door een specifieke combinatie van voeding, vasten, suppletie en sporten toe te passen.

Door de metabole switch wordt het lichaam zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet gaat halen en minder uit suiker. Met als gevolg een afname van overtollig vetweefsel en een verminderde behoefte aan suiker.

Het resultaat van de switch is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler in 10 dagen! Na de kuur van 10 dagen blijft het resultaat behouden door een aantal eenvoudige richtlijnen op te volgen. Met het Keep the Switch minikuurtje (1 of 3 dagen) is op gewicht blijven makkelijk.

Onder de professionele begeleiding van een gediplomeerd sportvastencoach word je sportvastentraject op maat samengesteld, passend bij je behoeften en mogelijkheden. Door deze persoonlijke begeleiding ben je er van verzekerd dat de kuur correct wordt uitgevoerd en dat het maximale resultaat wordt bereikt.

Indien je lichamelijk en geestelijk gezond bent, bereid bent om te blijven sporten en rekening kunt houden met voedingsaanpassingen, is sportvasten dé manier voor het bereiken van een blijvend slank, fit en vitaal leven.

Body Management werkt met gediplomeerde sportvastencoaches en -therapeuten

ZIJ GINGEN U VOOR:

de Belkin wielerploeg (voorheen Rabobank)
Theo Janssen, voetballer Vitesse
Marco Borsato
en vele duizenden anderen.

%d bloggers like this: