KALENDER

March 2019
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

OVER BEAUTY MANAGEMENT

Body Management - Helga Sierat

Helga Sierat

Mijn kracht:

Enthousiast, opgewekt, motiverend en voor iedere uitdaging een oplossing.

Mijn passie is samen de weg bewandelen naar het doel wat je voor ogen hebt en passende oplossingen vinden voor de obstakels op de weg! Mijn motto: Moeilijk is niet onmogelijk.

Als oprichter van Beauty Management en Body Management heb ik het genoegen gehad vele mensen te mogen begeleiden naar een gezond gewicht en een mooie huid. Als afgestudeerd orthomoleculair kPNI therapeut hou ik me bezig met de interacties tussen voeding en de werking van het lichaam op diverse nivo’s. Als schoonheidsspecialist weet ik welke invloed voeding, maar ook afvallen op onze huid heeft. Door het combineren van deze kennis is het concept Sierat body & beauty ontstaan. Dit maakt Sierat body & beauty uniek in de werkwijze naar een slank, stralend en gezond lichaam. Feel good – Look good door het toepassen van body- en beauty management.

Ik ben aanwezig op: dinsdag – woensdag – donderdag en vrijdag – (zaterdag uitsluitend na afspraak)

Astrid Profiel foto

Astrid de Zeeuw

Mijn kracht:

Enthousiast, eerlijk, zorgzaam en resultaat gericht

Met meer dan 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialist is jouw huid mijn kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging. Dus voor specifieke behandelingen met betrekking tot huidverjonging en het tegengaan van huidveroudering ben je bij mij aan het goede adres.

Ik vind het altijd prettig om resultaat gericht te werken en en oplossingsgericht te denken. Er is vaak zo veel meer mogelijk met een huid wanneer je de juiste kennis, producten en behandelingen inzet. Kom eens langs, of maak vrijblijvend een afspraak.

Ik ben aanwezig op: dinsdag – woensdag (en de avond op afspraak) – vrijdag – zaterdag