KALENDER

August 2019
M T W T F S S
« May    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

OVER SIERAT BODY&BEAUTY en Body Management

Body Management - Helga Sierat

Helga Sierat

Mijn passie: Goede voeding, beweging en een positieve mindset voor een optimaal gewicht door een betere leefstijl met meer aandacht voor wat echt belangrijk is. 

 

Kan niet? Bestaat niet! Waarom dan?

Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest hoe ons lichaam werkt. Een typische “waarom-vrager”.  Dat begon vroeger al met de biologie lessen, “waarom werkt dat dan zo?” Mijn biologie leraar werd er gek van, maar mijn interesse was gewekt. Het was dan ook niet vreemd dat ik uiteindelijk een opleiding ging volgen wat natuur en de werking van het menselijk lichaam nog meer zou uitverdiepen. Ik startte met klinische chemie. Maar na een aantal jaar werken in een ziekenhuis kon ik het toch niet echt mijn “ei” kwijt.  Ik was nog jong en besloot mijn kans te wagen in de IT. Ik werd omgeschoold tot programmeur en jeetje wat heb ik daar een hoop geleerd! 

Echter na verloop van tijd werd ik onrustig.  Ik had een mooie functie bij een groot Amerikaans IT bedrijf, maar realiseerde dat mijn gezondheid er niet echt op vooruit ging. Ik zat de hele dag binnen in een kantoor gebouw. That’s not me!

Het sluimerende resultaat: Ik zat niet meer lekker in mijn vel, ik was snel moe, snel geïrriteerd en aangekomen! Ik vond mezelf niet meer leuk en maakte mijzelf zo veel mogelijk onzichtbaar. 

Eind 2004 was ik er klaar mee en gooide ik het roer om. Ik veranderde mijn instelling en ging op zoek naar nieuwe inzichten en toepassingen om op een meer evenwichtige en stabiele manier zoveel mogelijk uit het leven te halen. Waarbij geluk, gezondheid en genieten centraal staan. Een betere balans in mijn leven is wat ik wilde. 

Ik viel af, mijn vertrouwde gewicht kwam weer terug en het “blije ei” in mij kwam weer tevoorschijn. Wat een energie, ik straalde weer! 

Dit gevoel gunde ik iedereen! Ik heb mijn baan in de IT opgezegd en in juni 2005 ben ik mijn praktijk gestart en ben ik mij gaan specialiseren in overgewicht. Want als er sprake is van overgewicht is iedere kilo die je minder weegt een directe winst voor je gezondheid. 

Mijn visie op het afslanken: moeilijk is niet onmogelijk

Mijn visie op afslanken is dat een gezond gewicht vooral een kwestie is van doen. Niet te lang over nadenken maar in beweging komen en keuzen maken. Afslanken hoeft niet ingewikkeld te zijn, het wordt vaak onnodig gecompliceerd gemaakt. Afslanken start tussen je oren. In de basis is iedereen hetzelfde, maar vind je de 10 verschillen dan is jouw succes gegarandeerd. Geef daarom het lichaam datgene wat het echt nodig heeft

Wat je over mij moet weten:

Als positief ingestelde coach heb ik voor alle uitdagingen altijd passende oplossingen en begrijp ik dat het leven uit meer bestaat dan sla en water. Het gaat bij mij vooral om doen, omdenken in mogelijkheden en zelf verantwoordelijkheid nemen. Voor excuses ben ik allergisch. Ik heb een aanpak ontwikkeld die mijn klanten helpt om uit hun vaste, bestaande patronen te komen. Resultaat behalen met mijn klanten vind ik erg belangrijk en ik doe wat daarvoor nodig is. Een dieet is een vervoersmiddel naar een bestemming. Op bestemming is het vinden van balans en daar help ik je bij.  

Body Management. Als je management opzoekt vind je betekenissen als: fiksen, zorgen, beheren, besturen, in orde maken, opknappen. En dat is waar het om gaat, zelf verantwoording nemen voor het in besturen van je eigen Body.

Waar haalt ze toch die kennis vandaan?

De afgelopen 15 jaar heb ik me nog meer verdiept in de wereld van het menselijk lichaam, mindset, voeding en beweging. Kennis opgedaan tijdens mijn opleidingen zoals orthomoleculaire geneeskunde en Klinische Pyscho Neuro Immunologie zijn een enorme rode draad binnen mijn praktijk.

Ik ben aanwezig op: dinsdag – woensdag – vrijdag – zaterdag

Astrid Profiel foto

Astrid de Zeeuw

Bij Sierat body&beauty is Astrid onze schoonheidsspecialiste.

Haar kracht:

Enthousiast, eerlijk, zorgzaam en resultaat gericht

Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialist en is gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging. Dus voor specifieke behandelingen met betrekking tot huidverjonging en het tegengaan van huidveroudering ben je bij Astrid aan het goede adres.

Er is vaak zo veel meer mogelijk met een huid wanneer je de juiste kennis, producten en behandelingen inzet. Kom eens langs, of maak vrijblijvend een afspraak.

Astrid is aanwezig op: dinsdag – woensdag (en de avond op afspraak) – vrijdag – zaterdag

%d bloggers like this: