KALENDER

January 2019
M T W T F S S
« Oct    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

OVER BEAUTY MANAGEMENT

Body Management - Helga Sierat

Helga Sierat

Mijn kracht:

Enthousiast, opgewekt, motiverend en voor iedere uitdaging een oplossing.

Mijn passie is samen de weg bewandelen naar het doel wat je voor ogen hebt en passende oplossingen vinden voor de obstakels op de weg! Mijn motto: Moeilijk is niet onmogelijk.

Als oprichter van Beauty Management en Body Management heb ik het genoegen gehad vele mensen te mogen begeleiden naar een gezond gewicht en een mooie huid. Als afgestudeerd orthomoleculair kPNI therapeut hou ik me bezig met de interacties tussen voeding en de werking van het lichaam op diverse nivo’s. Als schoonheidsspecialist weet ik welke invloed voeding, maar ook afvallen op onze huid heeft. Van deze kennis maak ik gebruik bij het samenstellen van onze behandelingen. Dit maakt Beauty Management en Body Management uniek in de werkwijze naar een slank, stralend en gezond lichaam. Feel good – Look good.

Ik ben aanwezig op: dinsdag – woensdag – vrijdag – zaterdag

Linda

Linda Sparreboom

Mijn kracht:

Enthousiast, eerlijk, zorgzaam en resultaat gericht

Als Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie is jouw huid mijn kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in acne, huidverbetering en anti-aging. Dus voor specifieke behandelingen met betrekking tot huidverjonging en het tegengaan van huidveroudering ben je bij mij aan het goede adres.

Ik vind het altijd prettig om resultaat gericht te werken en en oplossingsgericht te denken. Er is vaak zo veel meer mogelijk met een huid wanneer je de juiste kennis, producten en behandelingen inzet. Als medisch schoonheidsspecialist dermatologie beschik ik over specifieke medische kennis en werk ik nauw samen met dermatologen en huisartsen.

Ik ben aanwezig op: woensdag – donderdag – vrijdag

Mary Berkhuysen

Mary Berkuysen

Mijn kracht:

Resultaat gericht, passie  jouw centraal stellen om een echte “Experience laten ervaren.

Als schoonheidsspecialiste ben ik lange tijd werkzaam geweest als visagiste in de cosmetica branche, maar uiteindelijk ben ik mij volledig gaan specialiseren in huidverzorging/betering en wenkbrauwen. Huidverbetering, het creëren van een mooie huid met de perfecte wenkbrauwen is mijn doel. Een gezonde mooie huid is een belangrijk element van onze schoonheid en uitstraling. Mijn behandelingen zijn er met name op gericht de kwaliteit van de huid te verbeteren en de vroegtijdige veroudering te voorkomen. Een van de technieken die ik hiervoor gebruik is bindweefselmassage. Maak een afspraak en ervaar het zelf.

Ik ben aanwezig op: dinsdag

 

 

Wil je de conditie van je huid verbeteren? Weer lekker in je vel zitten, slank en vol zelfvertrouwen. Combineer dan de nieuwste ontwikkelingen met persoonlijke aandacht en vakkundigheid, en maak vandaag nog een afspraak…