KALENDER

December 2017
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

OVER BEAUTY MANAGEMENT

Body Management - Helga Sierat

Helga Sierat

Mijn kracht:

Enthousiast, positief ingesteld, motiverend en voor iedere uitdaging een oplossing.

Slank, stralend en vol zelfvertrouwen:

Mijn passie is samen de weg bewandelen naar het doel wat je voor ogen hebt en passende oplossingen vinden voor de obstakels op de weg! Mijn motto: Moeilijk is niet onmogelijk.

Als oprichter van Beauty Management en Body Management heb ik het genoegen gehad vele mensen te mogen begeleiden naar een gezond gewicht en een mooie huid. Als afgestudeerd orthomoleculair kPNI therapeut hou ik me bezig met de interacties tussen voeding en de werking van het lichaam op diverse nivo’s. Als schoonheidsspecialist weet ik welke invloed voeding, maar ook afvallen op onze huid heeft. Van deze kennis maak ik gebruik bij het samenstellen van onze behandelingen. Dit maakt Beauty Management en Body Management uniek in de werkwijze naar een slank, stralend en gezond lichaam. Feel good – Look good.

Linda

Linda Sparreboom

Mijn kracht:

Enthousiast, eerlijk, en zorgzaam

Als Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie is jouw huidzorg mijn kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in acne. Maar ook voor specifieke behandelingen met betrekking tot huidverjonging en het tegengaan van huidveroudering ben je bij mij aan het goede adres.

Ik vind het altijd prettig om resultaat gericht bezig te zijn en oplossingsgericht te denken. Er is vaak zo veel meer mogelijk met een huid wanneer je de juiste kennis, producten en behandelingen inzet. Als medisch schoonheidsspecialist dermatologie beschik ik over specifieke medische kennis en werk ik nauw samen met dermatologen en huisartsen.

Wil je de conditie van je huid verbeteren? Weer lekker in je vel zitten, slank en vol zelfvertrouwen. Combineren dan de nieuwste ontwikkelingen met persoonlijke aandacht en vakkundigheid, en maak vandaag nog een afspraak…